Week van de Mondhygiƫnist 2017

Plaatsingsdatum: 20-03-2017

In de week van 20-26 maart 2017 is het de Week van de Mondhygiënist. Een mooi moment om ons beroep en de praktijk in het zonnetje te zetten!

Activiteiten die plaats vinden:

  • Op donderdag 23-03-2017 wordt er door onze mondhygiënisten op twee basisscholen in Houten preventie les gegeven. Diversen kinderen van groepen 3,7 en 8 krijgen dan poetsles, advies en leren alle weetjes over het gebit. Er worden testjes gedaan over hoe de Ph van voedingsmiddelen is en welke invloed dit heeft op je gebit. Ook knutselen we een leuk tandendoosje en poetsen we gezamelijk op het kinderen voor kinderenlied. 

                - OBS de Plantage

                - De heilige familieschool

  • Tijdens de week van de mondhygiënist kunnen kinderen mee doen aan de kleurwedstrijd die in de praktijk gehouden wordt. Men kan deze kleurplaat tot 30 Maart komen inleveren/opsturen. kinderen die langskomen krijgen een leuke attentie. Prijzen; een elektrische tandenborstel voor kids, een boekenpakket over het gebit en een goed gevulde tas met mondverzorgingsproducten. 3 april worden de winnaars bekend gemaakt.
  • Tijdens de week van de mondhygiënist kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken om kennis te maken zodat wij u gratis mondzorgadvies kunnen geven. De conditie van uw gebit wordt bekeken en met u besproken. U ontvangt advies op maat. U ontvangt een gratis goodiebag en kunt kans maken op een elektrische tandenborstel

Heeft u vragen over uw gebit? kom dan langs! Wij zien u graag tijdens de week van de mondhygiënist!

Terug naar activiteiten

PRAKTIJK VOOR
MONDHYGIENE
SCHONAUWEN

Boogmuur 41 A
3991 RP Houten
KVK: 30259370

T 030-636 12 23

LAATSTE NIEUWS